Uitnodiging voor leiders en trainers van de jeugdteams: Teamindeling (vanaf JO8) seizoen 2019-2020

Het seizoen 2018-2018 is nog in volle gang maar het Jeugd Technisch Kader en de Jeugdcommissie treffen al weer de eerste voorbereidingen voor de teamindeling voor het seizoen 2019-2020.

De jeugdcommissie nodigt alle leiders en trainers van de niet-selectieteams vanaf JO8 uit om woensdag 13 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur met de coördinatoren over de indeling seizoen 2019-2020 te praten.

De ervaring leert dat voor JO7 en JO8 zowel aan het einde als aan het begin van het seizoen nog veel aanmeldingen binnen komen. De teamindeling voor deze teams start daarom op een later tijdstip.

Ouders kunnen wensen met betrekking tot de indeling voor die tijd kenbaar maken aan de leider van het huidige team van uw kind. De jeugdcommissie zal zo veel mogelijke rekening houden met deze wensen, helaas zal dat niet in alle gevallen mogelijk zijn.

We hopen natuurlijk dat iedereen ook het komende seizoen weer bij FC Zuidlaren speelt! Als uw kind toch besluit om met voetballen bij onze club te stoppen dan zou het fijn zijn als u dit zsm doorgeeft aan de leider van het team, zodat we hier bij de teamindeling al rekening mee kunnen houden.

Let wel even op…. het doorgeven aan de jeugdcommissie is géén officiële beëindiging van het lidmaatschap! U dient het lidmaatschap altijd schriftelijk bij de ledenadministratie (https://fczuidlaren.nl/clubinformatie/leden/afmelden/) te beëindigen.

De wijziging is dat de lijst van genodigden is uitgebreid met de leiders en trainers van JO8 omdat de (meeste) spelers uit JO8 volgend jaar naar JO9 gaan.