Arno Nijenbanning

Arno Nijenbanning nieuwe trainer Jong FC Zuidlaren

Met veel genoegen kunnen wij jullie meedelen, dat het bestuur, in samenwerking met de seniorencommissie, Arno Nijenbanning als trainer voor Jong FC Zuidlaren heeft aangesteld. Arno is al ongeveer twee jaar betrokken als hoofd jeugd opleidingen bij onze vereniging en zal deze functie gaan combineren met het trainerschap. Met het aanstellen van Arno als trainer, voor Jong FC Zuidlaren willen wij, zoals eerder vermeld, een betere verbinding creëren tussen het jeugd en senioren voetbal, dit zowel in kwaliteit als kwantiteit. Arno is bekend met de aanstormende jonge talenten, waardoor we kunnen inzetten op een goede doorstroming vanuit de jeugd. Daarnaast is Arno ambitieus en in staat om samen met de nieuwe hoofdtrainer de spelersgroep te laten groeien en een ontwikkeling in gang te zetten waardoor we over de hele linie onze club op een hoger niveau kunnen brengen.

Arno beschikt over de juiste papieren, instelling en motivatie om in samenwerking met de nieuwe hoofdtrainer en de seniorencommissie te werken aan de doelstellingen van FC Zuidlaren voor de lange termijn.

Door het aanstellen van Arno als trainer van Jong FC Zuidlaren zal de seniorencommissie ook twee volwaardige selectieteams gaan samenstellen. Wij als seniorencommissie zijn heel trots dat we kunnen melden dat er volgend jaar zeven senioren teams zijn te bewonderen bij FC Zuidlaren. In totaal zijn er nog drie 35 plus teams en een 35 plus dames team die het senioren voetbal in Zuidlaren compleet maken. Het is mooi om te zien dat wij als vereniging nog steeds sterk groeien, dit zowel bij de jeugd als de senioren.

De seniorencommissie