De komende 3 weken zijn, om begrijpelijke redenen, voetballoze weken …….. ook op sportpark Wenakkers. En daar worden wij als Jeugd Technisch Kader niet heel vrolijk van en we weten dat ditzelfde ook geldt voor veel van onze jeugdleden.
Daarom hebben we voor jullie het volgende bedacht:

De FCZ Voetbal Challenges

Je krijgt via een van onze jeugdtrainers verschillende challenges opgestuurd waar je vervolgens 3 dagen de tijd voor hebt om mee te oefenen. Iedere challenge heeft 3 nivo’s (goud, zilver en brons) en ieder jeugdlid probeert zichzelf uit te dagen om voor zichzelf een zo hoog mogelijk nivo te halen. Vervolgens film je jezelf of laat je jezelf filmen en stuur je dit filmpje naar de trainer die gekoppeld is aan jouw leeftijdscategorie, of je laat je ouders het filmpje opsturen natuurlijk! Alle filmpjes worden beoordeeld je krijgt daar een bepaalde score voor.

Op deze manier willen we jullie graag ook in deze voetballoze weken uitdagen om jezelf te verbeteren op voetbalgebied.

JO7 & JO13 Jorik de Groot
JO8 & JO15 Robbin Markus
JO9 Eline Gerdes
JO10, JO11 & JO12 Arno Nijenbanning
JO17 Gerwin Bodewes
MO19 Maureen Breuklander
JO19 Robin Wolters
(De telefoonnummers en/of mailadressen van betreffende trainers worden via de app door de trainers zelf gedeeld)

Challenge 2 is Dribbelen en hieronder vind je de challenge kaart met daarop de 3 verschillende nivo’s en wat je daarvoor moet laten zien. Ook vindt je een filmpje met voorbeelden van onze eigen jeugdtrainers. Je kunt je filmpje tot uiterlijk maandag 23 maart 19:00 uur opsturen!!!

Wij wensen je heel érg veel plezier en succes met het oefenen en uitvoeren van deze challenges!

Het Jeugd Technisch Kader en de jeugdtrainers