Met gepaste trots presenteren wij alle trainers van de jeugdopleiding FC Zuidlaren voor het seizoen 2020/2021. In dit overzicht staat welke trainer is gekoppeld aan welk team, op welke dagen en tijden er getraind wordt en op welke datum de trainingen weer starten.

Naast de vele bekende gezichten is er dit seizoen ook een aantal nieuwe trainers. Hieronder stellen de nieuwe trainers zichzelf even kort voor.

Jeff Gopal  
Mijn naam is Jeff Gopal, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Hoogezand. Ik ga het komende schooljaar beginnen aan mijn Hbo-opleiding Pabo dit ga ik doen aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Mijn hobby is voornamelijk voetballen, maar fitnessen doe ik ook erg graag. In het verleden heb ik zelf altijd gevoetbald in de jeugd van VV Hoogezand en Hs’88. Hier ben ik ongeveer 1,5 jaar terug mee gestopt. Ook ben ik in het verleden 3 seizoenen voetbaltrainer geweest bij Hs’88 in de O13 en 1 seizoen als stagiaire bij VV Hoogezand in de O11

Het komende seizoen zal ik een nieuw gezicht zijn in het trainersteam van FC Zuidlaren. Ik zal voornamelijk aanwezig zijn bij de teams vanaf de O13 tot en met de O17, maar ik zal uiteraard ook te gast zijn bij andere teams. Ik hoop snel kennis te maken met jullie en hoop jullie dan ook snel te zien op het voetbalveld!

Luciano Valente  
Mijn naam is  Luciano Valente en ben 16 jaar oud. Ik doe de opleiding Sport en Recreatie op het Alfa College en zit nu in mijn eerste jaar. Daarnaast voetbal ik bij FC Groningen 018.

Ik heb er veel zin in het nieuwe voetbalseizoen en hoop een bijdrage te mogen leveren in de ontwikkeling van de 013 spelers van FC Zuidlaren.

Milay Lau  
Mijn naam is Milay Lau. Ik ben 21 jaar. Ik doe de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Mijn eigen voetbalcarrière ben ik begonnen in Sneek bij L.S.C . Hier heb ik ook training gegeven aan de toenmalige F-jes. Daarna ben ik verhuisd naar Hoogezand en heb bij Hs’88 gevoetbald.

Ik heb er veel zin om te beginnen bij FC Zuidlaren als jeugdtrainer.

Voor de MO19 hebben we nog een vacature. Wanneer jezelf of interesse hebt of iemand kent die daar een rol in zou kunnen en willen spelen, horen we dat graag. Je kunt een mail sturen naar hoofdopleiding@fczuidlaren.nl

De keepers van de 012-011 en 010 worden getraind door de keepers van de bovenbouwteams onder leiding van Albert en Robin Luikens. Meer info volgt.

Sportieve groeten

Het JTK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Downloadbare PDF: Overzicht trainers, dagen en tijden (1)