Het JTK is blij om te kunnen melden dat het grootste deel van de selectietrainers van volgend seizoen al bekend is. Zij kunnen nu samen met het JTK al gaan kijken naar de spelers die in hun ogen in aanmerking komen voor de verschillende selectieteams

Robin Wolters
Robin Wolters

JO19-1

We hebben Robin Wolters bereid gevonden om volgend seizoen ons JO19-1 onder zijn hoede te nemen. Robin speelt op dit moment in zaterdag 1, maar heeft ook veel minuten gemaakt in zondag 1. Op dit moment geeft Robin voor het 3e achtereenvolgende jaar training aan JO17-1 en heeft zelf ook aangegeven wel toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Robin volgt op dit moment een sportopleiding. We wensen Robin veel succes en plezier volgend seizoen

Robbin Markus
Robbin Markus

JO15-1

De trainer van JO15-1 van volgend seizoen is Robbin Markus. Robbin voetbalt zelf in zaterdag 1 en geeft op dit moment training aan JO13-1. We zien in Robbin de juiste man om de jongens van JO15-1 op sleeptouw te nemen volgend seizoen. Robbin volgt de opleiding Alfa College Sport & Bewegen en hoopt ook in de sport verder te kunnen na deze opleiding. Robbin heeft zichzelf bewezen als top jeugdtrainer en wij zijn dan ook heel blij dat Robbin deze handschoen gaat oppakken.

JO13-1

Jorik de Groot
Jorik de Groot

Voor JO13-1 van volgend seizoen hebben Jorik de Groot bereid gevonden om de trainingen en de wedstrijd coaching voor zijn rekening te nemen. Jorik geeft nu nog training aan JO11-1 en speelt zelf zijn wedstrijden in zondag 1. De bevlogenheid waarmee hij deze jongens begeleidt is bewonderenswaardig. Wij zijn enorm trots dat we iemand als Jorik in onze technische staf mogen opnemen.

JO11-1

Huib de Vries
Huib de Vries

Huib de Vries verzorgt dit seizoen (evenals de voorgaande jaren) de training en coaching voor ons JO9-1. Dat doet Huib met erg veel plezier, maar hij heeft ons aangegeven klaar is voor de volgende stap. Met JO11-1 zien we dan ook een

 

mooie nieuwe uitdaging voor Huib om zijn ontwikkelde kwaliteiten bij FC Zuidlaren en op het Alfa College Sport & Bewegen in de praktijk te kunnen brengen. Huib voetbalt zelf zijn wedstrijden in zaterdag 1.

 

De huidige trainers van JO19-1 (Jesper Mulder) en JO15-1 (Auke Hartstra) hebben aangegeven volgend seizoen niet meer beschikbaar te zijn. In die zin, dat Jesper wacht op toelating aan een Amerikaanse Universiteit en Auke heeft aangegeven voor een langere periode te gaan reizen. Wij bedanken deze jongens (nu al) voor de inzet van de afgelopen jaren en wensen ze veel succes in hun nieuwe uitdagingen. Uiteraard maken ze dit seizoen vol enthousiasme af!

Auke Hartstra
Auke Hartstra
Jesper Mulder
Jesper Mulder

 

 

 

 

 

Verder zijn wij dus nog op zoek naar een trainer voor ons JO17-1. Op korte termijn komt hier een vacature voor online.  Voor ons JO8-1, JO9-1, JO10-1 en JO12-1 zoeken we intern naar een invulling. Op zeer korte termijn wordt er met de overige trainers gesproken en wordt de trainersindeling van volgend seizoen rond gemaakt.