Aankomende donderdag (28 maart) vindt het jaarlijkse Sportadviescafe van de Gemeente Tynaarlo weer plaats. Ditmaal in het Harens Lyceum in Zuidlaren. Vanaf 18:45 uur zijn de deuren geopend en het programma start om 19:00 uur.
Wij nodigen alle jeugdleiders en jeugdtrainers van harte uit om bij deze inspirerende avond aanwezig te zijn. Het eerste deel van 19:00-20:00 uur is met name interessant voor bestuurs- en commissieleden, maar vanaf 20:15 uur start de theatervoorstelling “Pap, doe normaal!”. Een zeer boeiende en humoristische voorstelling, vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. Wij gunnen al onze leiders en trainers dit geweldige inkijkje in hoe het gedrag van kinderen werkt en waar het vandaan komt. Hopelijk geeft het je ook wat handvaten in je omgang met je eigen kinderen en met de kinderen die je begeleidt bij FC Zuidlaren. Om 21:30 uur wordt de avond afgesloten door wethouder Hans de Graaf.
We hopen dan ook dat we een groot aantal jeugdleiders en trainers kunnen verwelkomen bij deze voorstelling. Aanmelden kan via de link onderaan de volgende website.
Sportieve groet,
Het JTK en de JC