FC Groningen en Clubplan in actie voor amateurclubs

Amateurverenigingen hebben het moeilijk. Wedstrijden zijn afgelast, kantines gesloten en dus zijn de inkomsten sterk gedaald. Het FC Groningen Amateurconvenant reikt samen met Clubplan Nederland de 200 aangesloten verenigingen de hand en komt in actie!

De kantine is met de voetbalvelden de belangrijkste plaats bij amateurverenigingen. Het zorgt voor sociale contacten, gezelligheid en het pure clubgevoel bij de leden. En het zorgt voor broodnodige inkomsten voor de club. Na trainingen en wedstrijden worden tal van rondjes gegeven en dat kan nog steeds.

Helaas zijn de kantines op de sportparken de laatste weken gesloten en lijken de coronamaatregelen nog een tijdje van kracht te blijven. Iedereen mist het lachen met vrienden, het nabespreken van de wedstrijd of het opscheppen over die wereldgoal tijdens de training. Maar de clubs, die missen hun leden en supporters in de kantine misschien nog wel het meest en hebben het financieel zwaar.

Daarom komt het FC Groningen Amateurconvenant samen met Clubplan Nederland in actie. Via de website www.rondjevoorjeclub.nl kunnen supporters, leden en liefhebbers van het amateurvoetbal rondjes geven. Niet aan je teamgenoten deze keer, maar aan je club. Een donatie aan je club!

Kom naar de virtuele kantine en geef een rondje voor je club. Volgens FC Groningen en Clubplan Nederland is het toevallig net jouw beurt! www.rondjevoorjeclub.nl

https://www.fcgroningen.nl/amateurconvenant/fc-groningen-en-clubplan-in-actie-voor-amateurclubs/10