De meivakantie staat voor de deur en het is voor de meeste FCZ leden nog steeds een voetbal-loze periode! Er wordt op dit moment hard gewerkt en nagedacht over hoe we de komende periode voor de jongste voetballers kunnen en mogen inrichten, maar voor een groot deel van jullie blijft het behelpen. Toch willen we voor de oudere jeugdleden en de senioren iets op voetbalgebied doen wat wel haalbaar is!

We dagen je deze meivakantie uit voor een flink potje hersengymnastiek, want wij presenteren de:

Quarantaine Quiz van FC Zuidlaren

Uiteraard is het toegestaan (we durven zelfs te zeggen dat het noodzakelijk is) om internet te gebruiken om de antwoorden te vinden. De quiz bestaat uit 10 gevarieerde puzzels, die uiteindelijk allemaal een hint geven naar 2 personen uit de voetbalwereld. Los alle puzzels op, ontvang alle hints en stuur je antwoorden op naar dennis_verver@hotmail.com. Let wel….je antwoord bestaat uit alle 10 hints PLUS de namen van de 2 personen uit de voetbalwereld!!

We achten deze Quarantaine Quiz geschikt voor jeugdspelers van JO12 en ouder, alle senioren en natuurlijk alle ouders van onze (jeugd)spelers. De 1e prijs is een tegoedbon van Tissingh twv 30 euro, de 2e prijs is een tegoedbon van Ruchti twv 20 euro en de 3e prijs is een tegoedbon van Kapsalon Bert twv 15 euro. Uit alle overige goede inzendingen worden 10 namen geloot die een leuk prijsje van de Albert Heijn ontvangen! Je kunt je antwoorden insturen tot uiterlijk zondag 10 mei 18:00 uur. De winnaars worden maandag 11 mei bekend gemaakt!

Veel puzzelplezier!