Er is dit weekend van alles te beleven bij en rondom FC Zuidlaren. Zo zijn op dit moment honderden mtb-ers op en rond het sportpark om de toertocht van de Dobberieders te fietsen. Iets wat een hoop drukte en gezelligheid met zich meebrengt.

JO-19 1
De mannen van Jesper Mulder en Frenk Venema spelen om 15.00 uur thuis tegen de Boven Smildense Voetbal Vereniging, oftewel BSVV. De bezoekers wisten uit de eerste vier wedstrijden 2 overwinningen en 2 nederlagen te behalen. Onze eigen talenten speelden drie wedstrijden (1x winst, 2x verlies) en behaalden drie punten. Bij winst vanmiddag blijft de aansluiting met de bovenste helft van de ranglijst in zicht. In de beker troffen beide ploegen elkaar ook al. BSVV was toen op eigen veld met 4-3 te sterk.

Zaterdag 1
Zaterdag 1 neemt het vanmiddag om 15.00 uur op ons eigen hoofdveld op tegen CSVC uit Coevorden. CSVC is een van de vele degradanten uit de derde klasse. Maar liefst 6 seizoen speelden de Coevordenaren in de derde klasse. En zoals meer ploegen in de vierde klasse E heeft ook CSVC titelaspiraties. Wie een blik op de ranglijst werpt ziet dat dit nog niet echt lukt om dit te realiseren. Afgelopen zaterdag speelde CSVC 1-1 tegen Lycurgus.
De selectie van vanmiddag kent een rentree van onze keeper Bastiaan Mulstege. In de selectie ontbreken Pelle Duiven (blessure) en Koen Eshuis (operatie).
Vanmiddag wordt om 15:00 uur de aftrap verricht door Viggo Lutke. Vader Joost Lukte speelden jaren in het eerste van zondag 1.

Zondag 1
Edwin Prins en zijn mannen gaan morgen op bezoek bij middenmoter Wildervank. De nummer 8 uit de 3e klasse B kende in aanloop naar de competitie een aantal ruime bekeroverwinningen waarbij de 15-2 tegen Nieuweschans wel het meest opvallend is. De competitiestart was moeizamer Na twee gelijke spelen werd de eerste winst behaald tegen Veendam 1894. Vervolgens werd er verloren van Muntendam en gelijk gespeeld bij SVZ. De start van onze mannen was een betere en morgenmiddag dus de kans om dit een mooi vervolg te geven. Om 14.00 uur wordt er aan de Woortmanslaan afgetrapt.