Onze vereniging kreeg van FC Groningen het aanbod om gratis naar de bekerfinale O19 tussen FC Groningen O19 en Ajax O19 te gaan. Deze wedstrijd werd woensdagavond gespeeld in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Alle verenigingen die een talent hebben geleverd aan de jeugdopleiding van FC Groningen hebben dit aanbod gekregen. Wij danken deze uitnodiging dan ook aan Maurillio de Lannoy, die dit seizoen met FC Groningen O17 landskampioen werd. Een geweldige prestatie van Maurillio en zijn teamgenoten!!!

Een kleine 100 jeugdleden en ouders & opa’s gaven gehoor aan deze oproep en met deze mooie club Zuidlaarders bezetten we een flink deel van de N tribune! Helaas kon de jeugd van FC Groningen het niet bolwerken tegen de talenten van Ajax. De gelijkmaker door Romano Postema werd nog wel met hard gejuich ontvangen, maar de gasten uit Amsterdam bleken na 90 minuten toch de sterkste en wonnen de wedstrijd met 1-3.

Het was een zeer geslaagde avond onder prachtige omstandigheden en met alleen maar lachende gezichten! Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid.