Jeugdbeleidsplan 2020-2025

In 2016-2017 is het vorige Jeugdbeleidsplan compleet opnieuw gemaakt en geschreven. In eerste instantie was dit document voor 3 seizoenen geschreven en geldt dus t/m 2020. Dit Jeugdbeleidsplan is destijds als levend document gepresenteerd en als download beschikbaar gemaakt op de website. Inmiddels is er veel veranderd binnen onze jeugdopleiding. Zo is er sinds een aantal jaar een bevlogen Hoofd Opleidingen aan onze mooie club verbonden, zijn we gaan werken met het gelijke kansen model en bovenal is, na een hectische en gespannen tijd, de rust terug binnen de vereniging en zijn we met elkaar aan het bouwen aan mooie gedegen jeugdopleiding.

Al deze ontwikkelingen hebben ons ertoe gebracht om het oude Jeugdbeleidsplan eens van de plank te halen en te verversen. In het vorige voetbalseizoen zijn we al gestart met het herschrijven van dit plan. Door de Covid-19 perikelen en al het extra werk dat dit met zich mee heeft gebracht, is het publiceren van dit nieuwe plan even op de achtergrond geraakt. Toch hebben we tijd gevonden om de puntjes op de I te zetten, zodat we onze leden (en ouders van onze leden) met gepaste trots dit nieuwe Jeugdbeleidsplan kunnen presenteren.

We hopen van harte dat we elkaar op korte termijn weer op en om de voetbalvelden kunnen zien en spreken en dat jullie snel weer de mogelijkheid krijgen, om jullie zoon, dochter, broer, zus en andere vrienden en bekenden aan te moedigen bij hun wedstrijden.

Jeugd Technisch Kader en Jeugdcommissie

Bekijk het plan hier: Jeugd Beleids Plan 2020-2025.
Daarnaast is het ook terug te vinden op de pagina Downloads