Met ingang van dit seizoen beschikt FC Zuidlaren over Kleedkamer TV. De veld- en kleedkamerindelingen zijn niet meer zichtbaar op papier maar digitaal op een groot scherm in de hal.
Mede doordat onze planner Alexander Robbe met zijn gezin verhuisde naar Steenwijk moesten wij op zoek naar een aandere oplossing. De westrijden worden automatisch ingeladen in een systeem en hoeven alleen nog maar toegedeeld te worden aan de velden en aan de kleedkamers. Dit wordt tijdelijk gedaan door Dennis Verver, maar wij zijn nog op zoek naar iemand die het leuk vindt om te plannen en organiseren en het systeem bij te houden. Verstand van voetbal is niet direct noodzakeljk en de tijdsinspanning is ook een heel stuk minder geworden door automatisering binnen het nieuwe systeem. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze vrijwilligersrol dan kun je meer informatie krijgen bij het bestuur via Theo van de Lageweg (0621542446).
Namens FC Zuidlaren willen wij Alexander Robbe nogmaals bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid als planner en als jeugdleider. Wij wensen het gezin Robbe veel woonplezier in het mooie Overijssel!