Beste jeugdleider(s), ouder(s)/verzorger(s) en leden,

Graag willen wij donderdag 23 augustus om 19:30 uur alle jeugdleiders en ouders/betrokkenen die het voornemen hebben om jeugdleider te worden uitnodigen. Op deze avond zullen wij informatie over het aankomend seizoen met u delen, kunt u vragen stellen over aankomend seizoen en zullen wij de taken van de jeugdleider toelichten.
Tevens zal er op deze avond de kledinguitgifte plaats vinden. De jeugdleiders zijn verantwoordelijk voor het ophalen van de kleding. Als een jeugdteam nog geen leider heeft, is de trainer verantwoordelijk om de kleding op te halen of een ouder te vragen om deze taak op zich te nemen.

Bij deze uitnodiging is een overzicht met wanneer welk team begint te trainen en een overzicht met de gegevens van de jeugdtrainers toegevoegd. Wij verzoeken de ouder(s)/verzorger(s) van alle jeugdteams en leden vanaf de JO15 z.s.m. zelf contact te zoeken met de desbetreffende trainer zodat hij/zij de gegevens van u en uw kind kan verzamelen en een groepsapp kan aan maken. Een aantal trainers/leiders hebben al een groepsapp aangemaakt, u hoeft dan geen actie meer te ondernemen.

Wij hopen de leiders en belangstellenden op donderdag 23 augustus om 19:30 uur te ontmoeten.

Met sportieve groet,

Jeugd technische kader & Jeugdcommissie FC Zuidlaren.