Waarschijnlijk kent u hem wel, Thom Mulder, in de rol van voetbalspeler, trainer, leider maar de laatste jaren steeds meer als scheidsrechter. In onderstaand bericht laat hij weten wat hij de meest recente ontwikkelingen in zijn scheidsrechters carrière zijn:
Als scheidsrechter ben ik ondertussen al 7 jaar verbonden bij (voorheen) Zfc Zuidlaren en nu FC Zuidlaren, in die 7 jaar heb ik veel wedstrijden voor de club gefloten. Voor mij begon dit in 2012 met de cursus jeugdscheidsrechter, 4 jaar later was het de cursus verenigingsscheidsrechter. Ik heb al die jaren met veel plezier en passie gefloten maar dit hoofdstuk ga ik ten einde brengen want ik start met een scheidsrechters cursus bij de KNVB.
 
In de jaren dat ik voor de club heb gefloten, heb ik veel meegemaakt en dat zal ik niet vergeten. De club heeft mij geholpen door de cursussen aan te bieden en daarmee heb ik de club geholpen zodat er elke zaterdag een scheidsrechter was. Hiervoor wil ik de FC Zuidlaren bedanken voor de kansen die ik heb gekregen.
 
Binnenkort start mijn cursus SO3. Hierdoor kan ik veel minder voor de FC Zuidlaren gaan fluiten, omdat ik vanaf 28 september elke zaterdag een wedstrijd krijg aangewezen door de KNVB. Ik hoop dat de begeleiders/trainers van de teams hier rekening mee kunnen houden, zodat ik niet elke week word gebeld om te fluiten.
 
Thom Mulder
We danken Thom voor zijn inzet bij FC Zuidlaren tot nu toe en wensen hem veel succes met de cursus SO3!
Ben je enthousiast geworden door dit verhaal van Thom? FC Zuidlaren is altijd op zoek naar scheidsrechters! Stuur een mail naar jeugdcommissie@fczuidlaren.nl en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.