Als gevolg van de harde lockdown voor de komende 5 weken zijn alle binnensportlocaties gesloten. Het Oliebollenmixtoernooi kan dus helaas NIET door gaan…… in de Zwet!!

MAARRR……. we houden het gewoon op sportpark Wenakkers! Hetzelfde concept, maar met een paar kleine verschillen; De tijden zijn iets veranderd en je moet je iets warmer aankleden! En na afloop hebben we warme chocolademelk en oliebollen op het terras!

Dus de opdracht voor het doorgeven van deelnemers blijft staan. Uiterlijk 23 december!

————————————————————————
OORSPRONKELIJKE BERICHT

Oliebollenmixtoernooi 2020

Helaas heeft Corona ook invloed op ons traditionele Oliebollenmixtoernooi. Na overleg met de gemeente en met het beheer van de Zwet, kunnen we het gelukkig toch deels door laten gaan. Met wel een aantal aanpassingen:
O19 en de senioren mogen helaas niet
De kantine en kleedkamers zijn dicht. Kom dus omgekleed naar de Zwet
Ouders zijn (nog steeds) niet welkom
Kom 10 minuten voor aanvang naar de Zwet (niet eerder) en ga na afloop gelijk weer naar huis
Omdat de kantine gesloten is, slaan we de oliebollen dit jaar even over.
Aanmelden voor het Oliebollenmixtoernooi gaat via je leider. Deze geeft de namen van de deelnemers uit zijn/haar team door aan de organisatie. Dit kan tot uiterlijk woensdag 23 december. Doe dat dus zsm!!!

Voor de duidelijkheid……we spelen per combinatie van leeftijdscategorieën een toernooitje in de zaal en alle spelers die zich hebben aangemeld worden gemengd en in teams ingedeeld door de organisatie. Tot en met O11 speelt op een klein veld en vanaf O12 wordt er op groot veld gespeeld. We gaan er weer een groot voetbalfestijn van maken!

Jeugd Technisch Kader