Beste Mannen,

Voor het aankomende seizoen is er een nieuw initiatief om een vrijdagavond competitie te gaan beginnen. Het idee is om gewoon met 11 tegen 11 op een groot veld te spelen, maar dan op de vrijdagavond in plaats van de zaterdag of zondag middag.

Er is contact geweest met de KNVB en het is mogelijk om een nieuwe (vrijdagavond) competitie te starten mits er minimaal 7 clubs in het Noorden geïnteresseerd zijn met een soort gelijk speelniveau.

Eerst zal er binnen de club worden geïnventariseerd hoeveel animo hiervoor is. Uiteraard is het ook mooi om vrienden en/of kennissen te vragen of ze hier geïnteresseerd in zijn.

Omdat we in het begin van het seizoen alleen nog maar trainen totdat er tegenstanders zijn, kan het prima gecombineerd worden met bijv: 7×7 of zaalvoetbal. (Er zal rekening worden gehouden met de data).

In september wordt er een training georganiseerd voor degene die hier belangstelling voor hebben.  Als er binnen de club genoeg animo is, is het doel om externe clubs uit de omgeving hiervan op de hoogte te stellen en te kijken of hier dezelfde interesses liggen.

In dien je hiervoor geïnteresseerd bent dan kun je, je aanmelden via whatsapp bij Ton Moltmaker (0640499416).