Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen sponsort Pearle Opticiens Zuidlaren het U19 team van FC Zuidlaren. Eigenaar van het Pearle-filiaal Harmen Timmer en het bestuur van FC Zuidlaren hebben daar onlangs afspraken over gemaakt. De komende drie seizoenen speelt U19 met shirtreclame van Pearle Opticiens Zuidlaren.

Timmer vindt het niet meer dan normaal dat ondernemers ook buiten hun eigen zaak om hun gezicht in het dorp laten zien. “Pearle Opticiens Zuidlaren bestaat nu bijna drie jaar. Het bleek een gat in de markt, veel Zuidlaarders hebben de weg naar de winkel gevonden. De tijd is nu rijp om eens wat activiteiten buiten de winkel te ondernemen”, zegt hij. Dat Timmer daarbij kiest voor voetbalsponsoring is een logische keus, hij is zelf een enthousiast voetballiefhebber. “Dat het om een jong team gaat, spreekt mij extra aan. Ik hoop dat ik zo een steentje bijdraag om jonge mensen aan het voetballen te krijgen en te houden.”

FC Zuidlaren is blij met de sponsoring van Pearle Opticiens Zuidlaren. Han van der Veur, voorzitter van de Sponsorcommissie van FC Zuidlaren: “Het mes snijdt aan beide kanten: Met de bijdrage van Pearle Opticiens kunnen wij onze spelers goede faciliteiten bieden en tegelijk maken we reclame voor een zaak in eigen dorp die een mooie aanvulling biedt op het winkelbestand in Zuidlaren.

Han van der Veur en dhr. Timmer bij de contractondertekening