Op 4 september organiseren v.v. Actief, FC Zuidlaren en v.v. VAKO een avond voor al onze scheidsrechters met als speciale gast eredivisie-scheidsrechter Jochem Kamphuis. Het programma is nu bekend, onze scheidsrechters allemaal worden persoonlijk uitgenodigd.

We vergeten het wel eens, maar alle scheidsrechters op onze velden zijn vrijwilligers. En ze staan er elke week. Samen zorgen zij ervoor dat het plezier in het voetbal voorop staat en beide teams uiteindelijk tevreden het veld afstappen. Aan het begin van het nieuwe seizoen organiseren v.v. Actief, FC Zuidlaren en v.v. VAKO daarom speciale avond voor al onze jeugd- en seniorenscheidsrechters. Speciale gast en spreker, betaald voetbalscheidsrechter Jochem Kamphuis!

Wanneer: woensdag 4 september

Locatie: Kantine FC Zuidlaren

Aanvang: 19:15 uur

Programma:

19:15Inloop, koffie, thee
19:40Opening
19:45Interactief deel door Albert Jan Benjamins (KNVB docent) en Mark van der Haak (Scheidsrechtervereniging Groningen en Omstreken) met aandacht voor de nieuwe spelregels.
20:30Pauze
20:45Scheidsrechter Jochem Kamphuis
21:30Drankje hapje
22:00Afsluiting

Ben jij erbij?

Alle FC Zuidlaren-scheidsrechters worden komende week allemaal persoonlijke uitgenodigd. Ben je nog geen scheidsrechter maar denk je er wel over na om het eens te proberen en wil je er deze avond graag bij zijn, meld je dan vrijblijvend aan via Dennis Verver, 06-83146851 of dennis_verver@hotmail.com. We hebben iedereen er graag bij!

Laat je mij even weten of je deze avond aanwezig bent?

Dennis Verver