Even voorstellen, Pupil van de Week Matthijs Kort

Voor de eerste thuiswedstrijd van FC Zuidlaren 1 mag het team JO9-1 de “Pupil van de week” aanleveren. Omdat er meer dan één speler aan had gegeven graag “Pupil van de week” te willen zijn, heeft er voor het oog van de camera van leider Pieter Snaak een loting plaatsgevonden die qua spanning de loting voor het EK 2020 overtrof!

Het decor: Bram en Tygo zitten samen aan een tafel, op de tafel staat een kom en liggen een aantal lootjes, Tygo leest de namen voor die op de lootjes genoteerd zijn en vouwt vervolgens elk lootje op exact dezelfde wijze op, Tygo draait zich om en gaat met de rug naar de tafel zitten, Bram doet de lootjes in de kom, husselt zorgvuldig, Tygo draait zich weer om en pakt er één lootje uit de kom, geeft het aan Bram, Bram opent het lootje en noemt voor de camera de naam van de gelukkige en dat is.

 

Matthijs Kort

Een paar wetenswaardigheden van Matthijs:

Max is 8 jaar, hij speelt in JO9-1, zijn positie is aanvaller. De kwaliteiten van Matthijs zijn z’n techniek en hij kan goed scoren. Zijn favoriete club is FC Zuidlaren. Hij vindt het wel jammer dat zijn naamgenoot én favoriete speler, Mathijs de Ligt, niet bij deze club speelt. Matthijs heeft geen bekenden in het 1ste elftal maar dat is na aanstaande zaterdag zeker anders!=

Wilt u Matthijs ook in actie zien als “Pupil van de week”? Kom dan zaterdag 11 september om 15 uur naar het Sportpark de Wenakkers naar de wedstrijd FC Zuidlaren 1 – VAKO 1.