Het JTK is al druk bezig met het invullen van de trainersequipe van volgend seizoen. We zijn al een aardig eind opgeschoten, er zijn nog slechts een paar gaten in het overzicht. In ieder geval kunnen we met gepaste trots de selectietrainers van komend seizoen presenteren.

Op de foto zie je de volgende selectietrainers:
JO19-1             Robin Wolters
JO17-1             Gerwin Bodewes
JO15-1             Robbin Markus
JO13-1             Jorik de Groot
JO12-1             Tim Kruit
JO11-1             Youp Hogeveen
JO10-1             Jarno Schoonveld

Alle trainers van de overige teams zullen tzt gepresenteerd worden.

Bij de jongere leeftijdsgroepen gaan we werken met 1 hoofdtrainer per categorie. Deze trainer staat ook ieder trainingsmoment op het veld en stuurt daarbij een aantal jonge trainers aan die ieder een groepje spelers voor hun rekening nemen. In deze categorieën wordt er ook in afwisselende samenstellingen getraind. De ene keer op basis van leeftijd, dan weer op basis van lengte en weer een andere keer gewoon met hun eigen team. Op deze manier willen we alle spelertjes op hun eigen niveau uitdagingen geven zodat ze allemaal dezelfde kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Hoofdtrainers JO9      Allard van Weringh en Edgar Suurmeijer (beide 1 dag pw)
Hoofdtrainer JO8       Robbin Markus
Hoofdtrainer JO7       Jorik de Groot

De eerste bijeenkomst voor de selectietrainers is inmiddels ook al geweest en daar bleek dat de mannen al helemaal klaar zijn voor het seizoen 2019-2020, maar uiteraard maken ze eerst allemaal eerst het huidige seizoen met volle energie af!