Net als voorgaande seizoenen starten we ook dit jaar weer met minivoetbal. Dit doen we in twee groepen. De eerste groep (JO7)traint op woensdag van 17:45-18:45 en speelt voor de winter en na de winter acht keer een minitoernooi. Een minitoernooi bestaat over het algemeen uit drie wedstrijden van 12 minuten. Deze wedstrijden worden gespeeld bij verschillende verenigingen. De kinderen spelen vier tegen vier en zonder keepers.

Op dit moment hebben we al dertien aanmeldingen (waaronder ook drie meisjes). Dat zijn op dit moment twee ruime teams. Bij minimaal drie nieuwe aanmeldingen, kan er een derde team opgegeven worden. Jongens en meisjes die in 2011/2012 zijn geboren kunnen zich hiervoor aanmelden.

Liever eerst een paar keer kennismaken met voetbal via trainingen? Dit is ook mogelijk in de tweede groep. Binnenkort starten de minitrainingen op de zaterdagochtend weer. Hier zijn geen kosten aan verbonden en uw zoon of dochter kan in alle rust bepalen of de sport voetbal iets voor hem/haar is. De minitrainingen zijn toegankelijk voor jongens en meisjes vanaf vier jaar. We zullen via de site melden wanneer de trainingen weer starten en hoe laat.

Heeft u vragen of wilt u uw kind opgeven?

Neem dan contact op met Allard van Weringh (06-27293956)