Beste ouders van jeugdleden FC Zuidlaren

Afgelopen jaren heeft de jeugd altijd hard mee geholpen geld op te halen om nieuw voetbalmateriaal te kopen. Dat doen we met onze jaarlijkse Zuidlaarderbollenactie, waar u binnenkort meer over hoort, maar ook door loten te verkopen aan buren, familie en vrienden.

De verloting heeft dit jaar een andere opzet gehad, waardoor de kinderen niet meer zelf aan de slag hoefden om iets voor hun club te doen. Dat is natuurlijk wel jammer, want niet alleen is het goed om iets voor een mooi doel te doen, het geld is simpelweg ook nodig. En laten we wel zijn, daar waar je zelf voor gewerkt hebt, daar ben je ook zuiniger op. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de doelen en de netten achter de doelen die gerepareerd/vervangen moeten worden.

Daarom hebben wij voor de jeugdleden van de JO7 tot en met de JO15 een sponsorloop op het programma staan op zaterdag 28 september tijdens onze seizoensopening. De hele middag is er een mooi programma, waarbij alles in het teken staat van voetbal, plezier en sportiviteit. Jullie krijgen dit programma nog.

De jeugdleden gaan 15 minuten lopen en laten zich daarvoor sponsoren door de buren, familie of vrienden. Bij de sponsorloop zijn 3 opties om te sponsoren.

  • Een vast bedrag per rondje (bijv. 1 euro per rondje)
  • Een vast bedrag per loop (bijv. 3 euro per loop)
  • Afkopen van lopen voor 10 euro (voor jeugdleden die niet mee lopen, maar toch hun steentje willen bijdragen)

Het programma is als volgt;

  • 15.15 uur JO13 en JO15 (lopen 15 minuten op een heel trainingsveld)
  • 15.45 uur JO7, JO8 en JO9 (lopen 15 minuten op een half trainingsveld)
  • 16.15 uur JO10, JO11 en JO12 (lopen 15 minuten op een heel trainingsveld)

De kinderen starten in diverse groepen verdeeld over het trainingsveld en bij ieder gelopen rondje krijgen zij een stempel/aantekening op de stempelkaart. Aan het eind krijgt uw kind de kaart mee naar huis om te laten zien hoeveel rondjes hij/zij heeft gelopen en natuurlijk om dan ook het geld op te halen.

Wij rekenen op veel deelname. Dus kom in actie en zorg dat uw kind gelijk begint met het zoeken naar sponsorgeld voor de sponsorloop. Natuurlijk is iedereen welkom om het ook met eigen ogen te zien. Dus nodig buren, opa’s en oma’s gerust uit op zaterdag 28 september.

Belangrijk;

  • In principe lopen alle jeugdleden (afmelden bij de trainer)
  • Zorg voor sponsorgeld (zie achterkant brief)
  • Zorg dat je op tijd bent op zaterdag 28 september (zie hierboven op welk tijdstip je moet lopen) en trek lekkere loopkleding en schoenen aan
  • In een gesloten envelop het opgehaalde geld inleveren in de bestuurskamer op maandag 7, dinsdag 8 of woensdag 9 oktober van 17.30- 18.45 uur

Vragen? Trek aan de bel bij jouw trainer en kom in actie! We zien alle jeugdleden graag op 28 september.

Vriendelijke groet,

FC Zuidlaren Activiteitencommissie

Download hier je Sponsorenloopformulier!