In de links hieronder vindt u de voorlopige teamindeling voor de teams JO10 t/m JO19. We zijn blij te kunnen melden dat we dit jaar ook een MO11 team hebben kunnen samenstellen.

De indeling van de teams JO7 t/m JO9 volgt binnenkort in verband met de aanmeldingen die op dit moment nog binnenkomen.

De teamindeling is met veel zorg en aandacht tot stand gekomen. Wij willen benadrukken dat de teamindelingen niets zeggen over de potentie van uw zoon/dochter op de lange termijn. De teamindelingen zijn alleen een weergave van onze inschatting van hun niveau op dit moment.

Het JTK heeft in het hele seizoen de ontwikkeling en prestaties van de teams en spelers gevolgd en op basis daarvan de selectieteams ingedeeld.

De Jeugdcoördinatoren hebben samen met het JTK de overige teams ingedeeld. Ook dit jaar zijn de wensen van de spelers bij de leiders en trainers geïnventariseerd. In verband met de Coronamaatregelen is dat ook dit jaar via mail gebeurd. Bij de teamindeling is zoveel mogelijk rekening gehouden met deze wensen, persoonlijke voorkeuren (samenspelen met vrienden en/of vriendinnen), teamsamenstellingen uit het verleden en de grootte van de teams.

Vragen over de indeling kunt u via mail stellen aan de Jeugdcommissie (jeugdcommissie@fczuidlaren.nl), u krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

JO10

JO11 en MO11

JO12

JO13

JO14

JO15

JO17

JO19