Teamindeling JO11 tm J/MO19 2020-2021

In de bijlagen vindt u de voorlopige teamindeling voor de teams JO11 t/m JO19.

De indeling van de teams JO7 t/m JO10 volgt naar verwachting op 16 juni in verband met de aanmeldingen die op dit moment nog binnenkomen

De teamindeling is met veel zorg en aandacht tot stand gekomen. Wij willen benadrukken dat de teamindelingen niets zeggen over de potentie van uw zoon/dochter op de lange termijn. De teamindelingen zijn alleen een weergave van onze inschatting van hun niveau op dit moment.

Het JTK heeft in het hele seizoen de ontwikkeling en prestaties van de teams en spelers gevolgd en op basis daarvan de selectieteams ingedeeld. Selectieteams zijn komend seizoen de teams JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO14-1, JO13-1, JO12-1, JO11-1, JO11-2 en JO10-1.

De Jeugdcoördinatoren hebben samen met het JTK de overige teams ingedeeld. Ook dit jaar zijn de wensen van de spelers bij de leiders en trainers geïnventariseerd. In verband met de Coronamaatregelen is dat dit jaar via mail gebeurd. Bij de teamindeling is zoveel mogelijk rekening gehouden met deze wensen, persoonlijke voorkeuren (samenspelen met vrienden en/of vriendinnen), teamsamenstellingen uit het verleden en de grootte van de teams. Deze teams zijn niet ingedeeld op niveau, het zijn allemaal mix teams met verschillende niveaus.

Vragen over de indeling kunt u via mail stellen aan de Jeugdcommissie (jeugdcommissie@fczuidlaren.nl), u krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Team-indelingen: