Uitstekende opbrengst Rabo ClubSupport actie!

Ook dit seizoen heeft FC Zuidlaren weer meegedaan met de Rabo ClubSupport actie. Rabobank leden konden stemmen op hun favoriete club of bestedingsdoel, voor onze club het vervangen en het vernieuwen van (spel)materialen.

De Rabo ClubSupport actie van Rabobank Assen en Noord-Drenthe:
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Doordat er massaal is gestemd op FC Zuidlaren hebben wij een cheque van € 1.603,06 ontvangen. Uiteraard willen wij de Rabobank en de stemmers hiervoor hartelijk bedanken!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe is tevens hoofdsponsor van de jeugdafdeling van FC Zuidlaren en heeft onlangs het sponsorcontract met 2 seizoenen verlengd!