Op dit moment staat er nog een belangrijke vacature open, die we heel graag voor de start van alle competitiewedstrijden op 21 september ingevuld willen hebben!

  1. Wil je wel graag wat voor de vereniging doen, maar vindt je jezelf niet persé geschikt als trainer, scheidsrechter of grensrechter?
  2. Ben je wel goed in dingen regelen, organiseren en contact hebben met anderen?
  3. Ben jij bereid om gemiddeld 1 uurtje per week vanuit huis je tijd in de sportvereniging van je kind(eren) of van jezelf te steken?

Dan ben jij heel geschikt voor de functie van wedstrijdsecretariaat!!! Door jouw inspanningen wordt het iedere week weer mogelijk gemaakt dat alle jeugdteams hun wedstrijd kunnen spelen. De KNVB stelt wekelijks de begintijden voor alle wedstrijden vast, maar soms past het een vereniging beter als de tijd iets aangepast wordt. Dergelijke wijzigingen (voor de JO7 t/m JO10 teams) gaan dan via jou. Ook bij afgelastingen ben jij het doorgeefluik tussen de teams en verenigingen. Je hoeft hiervoor niet fysiek op de club aanwezig te zijn, maar je bent op bepaalde momenten wel telefonisch en/of per mail bereikbaar!

Voor meer informatie en aanmelding kan je terecht bij René Meijer; r.meijer59@kpnplanet.nl of bij Dennis Verver; dennis_verver@hotmail.com

 

Download hier de Functieomschrijving Wedstrijdsecretariaat.pdf