Bij FC Zuidlaren hebben we nog steeds een vacture voor het wedstrijdsecretariaat voor JO7 t/m JO10. Helaas heeft Martin Boer per dit seizoen zijn taken als wedstrijdsecreataris neergelegd. Naast zijn rol als coordinator van de JO15 binnen de jeugdcommissie, was er geen ruimte meer voor deze rol. We bedanken Martin voor zijn inzet voor de jongste jeugd binnen het wedstrijdsecretariaat in de afgelopen jaren.

Als wedstrijdsecretaris JO7 t/m JO10 ben je het aanspreekpunt voor de leiders van onze eigen teams en het wedstrijdsecretatiaat van onze tegenstanders, als het gaat om de planning van de wedstrijden. Je fungeert als doorgeefluik tussen de 2 betrokken verenigingen, op het moment dat er wedstrijd verplaatst dienen te worden. Je hebt steun aan en communiceert met onze wedstrijdsecretarissen van de oudere jeugd, van de senioren en met de wedstrijdplanner. Het kost je 1 a 2 uur per week, meestal in de aanloop naar een voetbalweekend. In het algemeen kan je je taken doen op de momenten dat het jou het best uitkomt, maar soms zul je snel en accuraat moeten handelen.

Als jij het idee hebt, dat dit een rol is die goed bij jou past en je bent bereid om je steentje bij te dragen aan het goed organiseren van het voetbalseizoen voor onze jongste jeugd, dan kan je een mail sturen naar jeugdcommissie@fczuidlaren.nl

Sportieve groet,
De JC