In juni staan er weer de nodige jeugdtoernooien op de planning. Traditioneel hebben we eerst het toernooi voor de JO12 tot en met JO15 toernooi (8 juni) en daarna het JO7 tot en met JO11 toernooi (15 juni). Op beide dagen verwachten we zo’n 700 spelers en hun ouders/supporters.

Hoofdsponsor van onze jeugdafdeling en daarmee ook naamgever van ons toernooi is de Rabobank. Om het toernooi goed te kunnen organiseren zijn wij nog op zoek naar extra sponsoren. Hierin zijn allerlei vormen van sponsoring denkbaar.

We werken altijd met een (digitaal) programmaboekje. Hierin is ruimte voor het plaatsen van advertenties/reclame. Hierin zijn verschillende opties. Van een klein logo in het programmaboekje tot een hele pagina met de gewenste advertentie.

Verder zijn we op zoek naar mensen/bedrijven die ballen willen sponsoren. Een bal sponsoren kost 25 euro. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere ballen te sponsoren. Balsponsoren worden genoemd in ons programmaboekje. Dit kan eventueel ook met logo.

Wil je met je bedrijf, je team of persoonlijk wat betekenen voor onze jeugdtoernooien? Spreek dan iemand aan van de toernooicommissie of mail naar toernooicommissie@fczuidlaren.nl

Mocht je een ander idee hebben over het sponsoren van ons toernooi, dan horen wij dat ook graag!

Karel Luehof
Mathilde Bakker
Lia Remmerts
Diana Vrieling
Allard van Weringh