Vervolg van de voetbalplaatjesactie

Helaas is als gevolg van het Corona virus de spaaractie voor de plaatsjes van FC Zuidlaren/ Albert Heijn anders gelopen dan we ooit hadden kunnen voorspellen. Vorige week (tot en met 26 april) gaf Albert Heijn Zuidlaren voor het laatst nog plaatjes weg bij besteding van iedere € 10,-. Normaliter wordt aan het einde van een plaatjes spaaractie altijd een ruilmiddag georganiseerd.  Maar helaas is dat in de huidige tijd onmogelijk om goed en veilig te kunnen regelen. Gelukkig geeft Albert Heijn Zuidlaren ons een mooie gelegenheid om de actie tot een goed einde te laten komen.

Wij gaan het e.e.a. als volgt regelen:

Er is een mailadres aangemaakt te weten: voetbalplaatjesahzuidlaren@gmail.com

Iedereen die nog plaatjes zoekt kan hier een mail naar sturen. Dit kan tot en met 3 mei a.s.

In je mail moet het volgende staan:
– Vereniging
– Teamnaam
– Je eigen naam
– Wie je nog zoekt met vermelding van volledige naam en teamnummer (maximaal 40 plaatjes)

Vervolgens lever je een envelop in met je dubbele plaatjes en duidelijke vermelding op de envelop van je naam en vereniging bij de informatie balie van de Albert Heijn te Zuidlaren voor 3 mei a.s.

Alleen verenigingsleden of andere spaarders die zowel dubbele plaatjes komen inleveren bij de informatiebalie als opvragen via de mail komen in aanmerking voor ontvangst van gemiste plaatjes. Immers zonder inruil zijn er niet voldoende plaatjes om terug te kunnen geven/ruilen.

Het maximaal op te vragen plaatjes om je boek vol te maken is 40 stuks.

Vanaf vrijdag 8 mei is het mogelijk jouw envelop met plaatjes die je nog nodig hebt om je boek compleet te maken op te halen bij de informatiebalie van de Albert Heijn te Zuidlaren.

– Let op: 

Uiteraard doet het AH team zijn uiterste best om zoveel als mogelijk de door jouw gewenste plaatjes bij elkaar te zoeken. Maar ze kunnen niet garanderen dat ze de door je opgevraagde plaatjes allemaal kunnen leveren. 

Zowel vanuit FC Zuidlaren als vanuit Albert Heijn Zuidlaren hopen we hiermee een passende oplossing te bieden voor iedereen die zijn/haar best heeft gedaan het plaatjesboek vol te sparen.

Met vriendelijke groeten,

Lia, Sieta en Han