Voetbalplaatjesactie FC Zuidlaren

Albert Heijn Zuidlaren heeft onze vereniging benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje is gemaakt. De droom van veel FC Zuidlaren-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere FC Zuidlaren-leden zijn vanaf 2 maart 2020 verkrijgbaar bij Albert Heijn Zuidlaren. Voor FC Zuidlaren is deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten.

In overleg met Albert Heijn Zuidlaren is ervoor gekozen om binnen onze club alle jeugd en seniorenteams, trainers en leiders mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou nodig als je ouder bent dan 16 jaar, of van je ouders als je nog geen 16 bent, om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden en dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://bmcc.nu/MyClubStars-toestemming-fczuidlaren/ en volg de instructies. Het kost je maar 1
minuut tijd.

Wil je gewoon schriftelijk toestemming geven vul dan dit formulier in: Formulier fotosessie

Wij hebben de fotosessies gepland op zaterdag 23 en 30 november en op donderdag 12 december.

Wij benaderen jullie trainer/leider voor wanneer welk elftal is ingepland. De foto wordt gemaakt in clubkleding. D.w.z. de spelers in hun wedstrijdtenue, trainers in hun trainingspak en leiders in de clubjas.

Mocht je vragen hebben dan kun je deze stellen aan activiteitencommissie@fczuidlaren.nl