Voorlopige indeling senioren teams FC Zuidlaren seizoen 2020-2021

Selectie
We hebben dit jaar gekozen voor 2 selectieteams;

  • Eerste selectie
  • Jong Zuidlaren

De selectiespelers zullen in eerste instantie gelijk starten met trainen en later in het seizoen worden de teams definitief ingedeeld.
De eerste trainingen zijn gepland op donderdag 4 en 11 juni.

De club heeft deze keuze gemaakt zodat er een goede doorstroming vanuit de jeugd mogelijk is. Hiermee is er voldoende uitdaging voor het groeiende aantal O19 leden om zich verder te kunnen ontwikkelen. Niet alleen voor de O19 leden, maar voor alle jeugdleden biedt dit mogelijkheden om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Recreatie
Er zijn naast de 2 selectieteams meerdere senioren teams die graag actief willen blijven bij de club. Momenteel hebben we 5 recreatieteams ingedeeld, verdeeld over de zaterdag (3) en zondag (2).
We zijn trots op deze groei en willen dit graag behouden. Belangrijk daarbij is dat er tussen de seniorencommissie en de seniorenteams afstemming is zodat duidelijk is wat de wensen van de teamleden zijn en wat vervolgens haalbaar is voor de club om daar aan te kunnen voldoen.

Op dit moment kunnen de teams nog niet compleet ingedeeld worden naar wens van alle teamleden, wanneer er niet meer spelers zich aandienen.
Wanneer er nog een aantal leden extra zijn dan kunnen de teams ingedeeld worden, waarbij de nadruk ligt op het vinden van een aantal selectiespelers.
Wanneer dat lukt is het mogelijk te starten met 5 recreatieteams.
Mocht dit niet lukken dan moeten we heroverwegen hoe de indeling er dan uit komt te zien.

35+
Sinds een aantal jaren zijn er een stabiel aantal 35+ teams actief, waarbij volgens de toeschouwers aantallen de dames 35+ het meest in de belangstelling staan.
Al met al kunnen we concluderen dat we op alle dagen in het weekend leuk en goed voetbal kunnen aanschouwen bij onze mooie club.

Voor straks alvast een prettige vakantie en succes het komende seizoen!

Met sportieve groeten,

De seniorencommissie.

De voorlopige indeling is HIER te vinden