In de bijlagen vindt u de voorlopige teamindeling voor de teams JO10 t/m JO19.

De indeling van de teams JO7 t/m JO9 volgt naar verwachting halverwege juni in verband met de vele aanmeldingen die op dit moment nog binnenkomen.

De teamindeling is met veel zorg en aandacht tot stand gekomen. Het JTK heeft in het hele seizoen de ontwikkeling en prestaties van de teams en spelers gevolgd en op basis daarvan de selectieteams ingedeeld. Selectieteams zijn komend seizoen de teams JO191, JO17-1, JO15-1, JO13-1, JO12-1, JO11-1, JO10-1 en JO9-1 (publicatie van de indeling van laatstgenoemd team volgt in de loop van de maand juni).

In maart heeft de Jeugdcommissie een trainer –en leidersavond georganiseerd om zoveel mogelijk de wensen te inventariseren. Vervolgens hebben de Jeugdcoördinatoren de overige teams ingedeeld. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met teamsamenstellingen uit het verleden, persoonlijke voorkeuren (samenspelen met vrienden en/of vriendinnen) en de grootte van de teams. Deze teams zijn niet ingedeeld op niveau, het zijn allemaal mix teams met verschillende niveaus.

Met de leider van het team JO17-3 is afgesproken dat zij elke week voor de wedstrijd twee spelers leveren aan JO17-4.

Voor de selectieteams geldt dat:
• JO19-1 levert elke week 1 a 2 spelers aan JO19-2;
• JO17-1 levert elke week 1 a 2 spelers aan JO17-2;
• JO15-1 levert elke week 1 a 2 spelers aan JO15-2.

Vragen over de indeling van de selectie kunnen aan het JTK gesteld worden (jtk@fczuidlaren.nl ). Vragen mbt de indeling van de overige teams kunt u stellen aan de Jeugdcommissie (jeugdcommissie@fczuidlaren.nl).