18-11-2017 15:00 uur: FC Zuidlaren 1 (zat) – v.v. Helpman 1 (zat)
Na het bekertreffen met De Weide van vorige week waarin zaterdag 1 zich op goede wijze toonde, staat morgen het thuisduel tegen Helpman op het programma.  Een duel tussen de nummers 9 en 6 van de ranglijst. Helpman dat zijn laatste competitieduel overtuigen van het sterke Borger wist te winnen zal naar Zuidlaren komen in de hoop de aansluiting met de (sub)top te kunnen houden. Zuidlaren zal er daarentegen alles aan gelegen zijn op gelijke hoogte te komen met de gasten om zo ook naar boven te kunnen blijven kijken. Blijven de drie punten in Zuidlaren?

18-11-2017 14:30 uur: LTC JO19-1 – FC Zuidlaren JO19-1
Afgelopen zaterdag werd door de JO19-1 ploeg van FC Zuidlaren, na een aantal minder goede wedstrijden, de eerste stap gezet richting herstel van de vorm. Na een trainingsweek waar veel werd gesproken over verwachtingen, afspraken, en openheid richting elkaar werd een prima pot op de mat gelegd. In de wedstrijd tegen koploper GOMOS was het elftal zeker niet de mindere ploeg, en kwam het na een 0-1 achterstand sterk terug naar 1-1 met kansen op een voorsprong. Echter was het geluk niet aan de zijde van het team uit Zuidlaren; na een eigen doelpunt in de tweede helft was de eindstand 1-2 voor de bezoekers.

Komend weekend staat de uitwedstrijd bij LTC uit Assen op het programma (14:30 aanvang), kijkend naar de ranglijst een directe concurrent. Terug denkend aan de wedstrijd een week eerder is dit een uitstekende kans om het moraal van JO19-1 een boost te geven door drie punten mee te nemen uit Assen, en zo de nieuwe weg in te slaan richting een goede afsluiting van de eerste seizoenshelft!

19-11-2017 14:00 uur: Kwiek 1 – FC Zuidlaren 1 (zon)
Na een weekend zonder competitieverplichtingen gaat zondag 1 in Hoogezand op bezoek bij Kwiek. De nummer 6 van de ranglijst laat wisselvallige resultaten zien. Zondag 1 zelf lijkt behoorlijk stabiel met slechts één nederlaag en één remise. Dit weekend krijgt de ploeg van Edwin Prins de mogelijkheid om zich stevig in de top van de ranglijst te nestelen. Zondag middag om 14.00 uur in Hoogezand.