Op 8, 10 en 15 juni zijn er drie jeugdtoernooien op ons sportcomplex. Op 8 juni trappen we af met de JO12, JO13 en JO15 teams. Op pinkstermaandag mogen de JO17 teams hun kunsten vertonen. En op zaterdag 15 juni sluiten we traditioneel af met het toernooi voor de jongere jeugd (JO7-JO11).

Om deze dagen ook dit jaar weer tot een succes te maken, zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen deze dagen. We zijn op zoek naar:

Scheidsrechters:
Op 8 en 10 juni zoeken we met name scheidsrechters die op een groot veld kunnen/willen fluiten bij de JO13-JO17. Maar ook een aantal scheidsrechters voor de JO12 (half veld).
Op 15 juni zoeken we spelbegeleiders. Hier willen we graag jongens van de JO15-JO19 voor inzetten. Andere hulp is uiteraard ook welkom!

Wedstrijdtafel:
Voor alle drie de dagen zoeken we ook mensen die achter de wedstrijdtafel willen zitten om uitslagen en scores te verwerken.

Omroeper:
Om alle teams op de juiste tij op de juiste plek te krijgen hebben we mensen nodig die willen omroepen.

Op- en ombouwers:
Met name op 15 juni zoeken we mensen die ons ’s ochtends willen helpen om de velden voor de JO7, JO8 en JO9 op te bouwen. Na het ochtendprogramma moet er dan het één en ander omgebouwd worden om het JO10 en JO11 toernooi te kunnen laten starten. Ook hier zoeken we een aantal mensen voor.
Ben je toch al op het sportpark om iemand aan te moedigen? Kom dan een uurtje eerder of blijf een uurtje langer om ons te helpen!

BBQ:
Uiteraard staat er ook weer een BBQ bij de kantine. Ook hier moeten natuurlijk mensen achter staan.

Sponsoren:
Ook zijn we nog op zoek naar een aantal balsponsoren. Op dit moment hebben we al de nodige toezeggingen, maar er moeten er nog een paar bij. Voor 25 euro sponsor je een bal. Wil je met je bedrijf, je team of gewoon zelf een bal sponsoren? Laat het ons weten.

Zie je het zitten om één van de bovenstaande taken te doen? Meld je dan aan bij de toernooicommissie. Ook als je een gedeelte van een dag iets zou willen doen. Aanmelden kan via toernooicommissie@fczuidlaren.nl of bij één van de commissieleden.

Karel Luehof
Mathilde Bakker
Diana Vrieling
Lia Remmerts
Allard van Weringh

Arno Nijenbanning (JO17 toernooi)