Verloting

De uitslag van 2019

Ieder jaar organiseren we een verloting om onze club te steunen. De afgelopen jaren gingen jeugdleden langs de deuren en bij familie langs om loten te verkopen. Het was ieder jaar een hele organisatie en uitdaging om de loten bij alle jeugdleden te krijgen en vervolgens het geld weer binnen te krijgen. Dit jaar hebben we voor een andere opzet gekozen. We steken de verloting in een nieuw hipper jasje.

Er zijn prachtige films gemaakt van de winkels van onze trouwe sponsorrelaties die ook dit jaar weer ons steunen door mooie prijzen beschikbaar te stellen. Volg ons ook op Facebook en vraag iedereen om loten te kopen.

Verkoop vindt dit jaar op zaterdag 18 mei, zaterdag 8 juni, maandag 10 juni en als laatste op zaterdag 15 juni 2019 plaats tijdens wedstrijden en de jeugdvoetbaltoernooien die de komende weken op de Wenakkers gespeeld worden.
Mocht je dus zaterdag 18 mei missen, kom dan vooral op 1 van de andere verkoopdagen naar FC Zuidlaren.
We hebben weer prachtige prijzen, dus zorg dat je 2 euro of een veelvoud daarvan contant bij je hebt en steun voetbal in Zuidlaren.

Wie weet fiets jij straks op een nieuwe fiets van Jansen Tweewielers door het dorp of mag je een mooie reis boeken bij Reisbureau Poel TravelXL. En ook winkelen bij Ruchti Schoenen en Sport of een prachtig horloge van Goudsmederij De Kruijf is natuurlijk fantastisch. Tel daarbij op dat er nog vele andere prijzen beschikbaar gesteld zijn door ondernemers, dan wil je zeker wel een lot kopen!

De trekking vindt plaats na het voetbaltoernooi van zaterdag 15 juni en de winnende lotnummers worden op de website en via Facebook gemeld.