Heren Zaal 1 is niet te stoppen! Het gaat door de competitie a la PSV. Toeslaan in de slotfase op de momenten dat het moet! Nog ongeslagen, juiste mix van voetballers met ervaring, individuele klassen en een solide verdediging!

Competitie 29 oktober: FC Zuidlaren 1- LTC 3 (5-0) Voor het eerst in de carrière de NUL!! voor onze keeper Berry Douwes. Aanvallend superieur en ook de verdediging laat nu geen steken vallen. Rustig en dodelijk op de momenten als we eruit komen. Iedereen verdedigde als leeuwen, zelfs op het eind waar de aandacht toch wat kan verslappen met de riante voorsprong. Maar met de gedachte dat we de NUL konden houden werkte motiverend. Wederom de klasse voorin van Stefan en Danel die de kansen afmaakten wanneer nodig. Danel 3x en Stefan scoorde 2x. De ontlading na de wedstrijd was mooi richting Berry! Top!

Competitie 7 nov: GSFV DRS.Vijfje 22 – FC Zuidlaren 1 _( 0-22!) Wereldgoal a la Bergkamp! Tja, wat moet je hier over typen (reporter was er niet). Een tegenstander die elkaar niet helemaal kende. Wel sportieve wedstrijd waarvoor de credits richting tegenstander. Het moment van de wedstrijd was de goal van Stefan. Berry gooit Stefan in, Stefan voelt de tegenstander in de rug.. tikt de bal langs de ene kant van de tegenstander en loopt zelf langs de andere kant om daarna beheerst de bal in de kruising te leggen. Iedereen inclusief tegenstander hebben staan klappen! Het klappen hield deze avond maar niet op.. maar liefst 22x! en weer de NUL!! 2e wedstrijd op rij, ongekend! Goals van Danel 8x, Jeroen 3x, Ewout 4x, Randy 2x, Tim 2x, Stefan 3x.

Competitie 12 nov: FC Zuidlaren 1 – Oranje Nassau 2 ( 12-3 ) We mochten weer in onze thuishaven spelen. Ditmaal tegen onze ex-clubgenoten uit Groningen, Oranje Nassau 2. We moesten er even in komen. 1-1 was het lang in de 1e helft, maar in de slotfase van de 1e helft liepen we nog uit naar 4-1. Het verzet was gebroken en de 2e helft was goed en geconcentreerd. Beide spitsen Stefan en Danel verzorgden 9 doelpunten. De rest werd aangevuld door Tim , Randy en Bert.

Competitie 16 nov Gieten 2- FC Zuidlaren 1 ( 3-5) De topper tegen de nr 3 op de ranglijst tegen Gieten 2. Een zeer jong team (oudste was 17 jaar). De beste tegenstander tot dusver. Technisch vaardig en beweeglijke jongens. Ervaring en toeslaan op de juiste momenten gaven de doorslag voor ons. Tot 2 minuten voor tijd was het nog 3-3. Echter in de slotfase, de fase wanneer het moet slaan we nog 2x toe door Ewout en Stefan na een prachtige pass van Tim. Danel scoorde 2x en Bert scoorde op bekende wijze via samenspel met Stefan. Berry keepte net als het hele seizoen een wereldpot. Hij heeft wat last van de duim, maar heeft nu 2 week om te herstellen.

Vervolg: de kraker tegen Annen komt eraan! 9 gespeeld 27 punten, 65 doelpunten voor en 17 tegen, en nog in de beker! De reeks gaat verder op vrijdag 30 november in de beker (3e ronde). En dan maken we ons op voor maandag 3 december. De kraker tegen Annen in de Zwet! Nieuwsgierig naar dit elftal? Wees welkom!

Team: Berry Douwes ( keeper) , Danel Keverkamp, Bert Oosterveld, Randy de Jonge, Stefan Jonkers, Ewout Zwaagman , Jeroen Kegel, Jasper van Woerkom, Tim Bouwman, Niek vd Doelen.