Na de 7-4 overwinning tegen Asser Boys 2 was de animo om tegen vv Annen te spelen opmerkelijk groot. Waar de tegenstander het moest doen met slechts 1 wissel, zaten er bij FC Zuidlaren maar liefst 5(!) wissels op de bank (waaronder debutant Gerard Zwiers).
Voor sommigen iets te veel van het goede….
Afgelopen seizoen wonnen we de uitwedstrijd vrij ruim, om vervolgens de thuiswedstrijd te verliezen. Aangezien Annen tot nu toe ook 1 van de 3 wedstrijden gewonnen had, was het afwachten waar we t.o.v. hen zouden staan. Na een sterk begin kwamen we vrij vlot op een 1-0 voorsprong door René Hoekstra. De marge werd op aangeven van diezelfde Hoekstra verdubbeld door Arjen van Walsum. Hierna zakte het spel van Zuidlaren een beetje in. Het werd rommelig en we gaven de 2-1 vrij eenvoudig weg. Na een snelle reactie door Edwin Venema 3-1 op aangeven van Arjen van Dieren, werd het ook weer te vlot 3-2. Voor rust maakte Chris er 4-2 van. De marge van twee doelpunten was weer hersteld.
In de tweede helft merkten we dat Annen het moeilijk kreeg met maar 1 wissel. Door doelpunten van Arjen van Dieren, Pieter- Willem, opnieuw Arjen van Walsum en 2x René Hoekstra liepen we uiteindelijk vrij eenvoudig uit naar een 9-3 eindstand.
Jammer dat het even duurt voordat we onze winning streak kunnen voortzetten.

Volgende halte: FC Zuidlaren 1 – zvv Borger 3, 6 november, 21.15, De Zwet