Het laatste verslag is al even geleden. Maar FC Zuidlaren zaal 1 is op kampioenskoers! De punten blijven binnen stromen, en met nog 5 wedstrijden te gaan is de voorsprong comfortabel!
Vanaf januari 2020 zijn er 8 wedstrijden gespeeld en alles gewonnen. De maand januari werd alles gemakkelijk gewonnen.. Maand februari en begin maart zijn er toch enkele lastige wedstrijden geweest waar het zeer spannend werd maar uiteindelijk toch gewonnen. Door deze oneindige reeks overwinningen stonden de sponsoren in de rij om op ons shirt te staan. We zijn zeer verheugd en blij met de 2 sponsoren:

  • nl (Simpel, Eerlijk & Transparant)
  • LookingforBooking ( corporate travel)

Verslagen:

20 jan / FC Zuidlaren-DRS Vijfje 19: 11-3
Zuidlaren 1 pakt ruime overwinning op de zwakste tegenstander van de competitie. In korte tijd spelen we 2x tegen deze tegenstander. Danel was op dreef met 4 goals. Bert en Randy scoorden 2x. Tim, Stefan en Ewout kwamen 1x op het scorebord.

27 jan / ACV 2- FC Zuidlaren: 1-4
Degelijke pot tegen een degelijke tegenstander. Vooraf hadden we ACV iets hoger ingeschat alleen is het afwachten met wie ze komen opdraven. Ook tegen deze tegenstander hadden we nog niet gespeeld. Het oude recept zoals het hele seizoen, inzakken en dan heel rap eruit komen had ook hier effect. Scoren op de juiste momenten en achterin alles dicht houden. Bert scoort 2x , andere goals zijn van Randy en Stefan.

29 jan / DRS Vijfje 19-Fc Zuidlaren: 1-10
Binnen 1,5 week voor de 2e maal tegen deze zwakke tegenstander. 1e pot was 11-3. Ook nu worden de dubbele cijfers aangetikt na wel een 1-0 achterstand. Stefan en Randy 3x, Danel 2x, NIek en Tim 1x.

7 feb / DWS Oosterpoort- FC Zuidlaren: 3- 5
Lastige en vervelende tegenstander. Tegen deze tegenstander hebben we het altijd lastig zoals nu ook weer bleek. 0-2 achterstand en toen moesten de koppies even bij elkaar. Helaas komen we wel vaker achter maar de focus was niet goed. Gelukkig werd het nog omgebogen en werden er weer 3 punten bijgeschreven. Bert scoort 2x, Danel, Randy en Ewout 1x.

28 feb / LTC 5- FC Zuidlaren; 2-4
Spannende pot. Gastspeler Rick Lamain vanuit Zaal 3 deed met ons mee en deed dit zeer verdienstelijk. 1-0 achter en al vrij snel maakten we 1-1. Vlak voor rust tikten we de 2-1 binnen. Dit was ook de ruststand. Na rust liepen we uit naar 4-1. LTC scoorde nog 1x en had kansen op meer. Gelukkig hield Berry ons op de been en bleef de uitslag 4-2. Goals van Danel 2x, Bert en Jeroen 1x.

2 maart / FC Zuidlaren – ACV 2: 5-4
De spannendste en moeilijkste pot in tijden. Onder toezicht van bestuurslid Theo gingen we op zoek naar de volgende 3 punten. Een heel ander ACV als eerder in het seizoen stond in het veld. Lastige en goede tegenstander en tot 15 minuten voor tijd stonden we met 4-1 achter! Op karakter en omdat ACV terugliep konden we terugkomen in de wedstrijd. 4-4 vlak voor tijd en toen trok ACV aan de noodrem en moesten ze de wedstrijd met 3 man uitspelen. Danel stond op het eind op de goede plek om de bevrijdende 5-4 te maken. Grote ontlading langs de kant, Theo op de bank! En weer 3 punten erbij. Tim 2x, Danel, Niek en Ewout 1x.

4 maart / DRS Vijfje 20- FC Zuidlaren: 3-5
Wederom komen we in deze wedstrijd op achterstand. Gevoel was wel goed dat we deze pot zouden winnen. Stefan die de afgelopen 2 wedstrijden moest missen was er weer bij en liet zich ook zien met 2 belangrijke goals. Uiteindelijk een prima overwinning van een prima reeks voor dit team!Goals van Danel en Stefan 2x en Bert 1x.

ONR is nog de belangrijkste concurrent en kan nog op 6 punten van ons komen, maar zij moeten nog wel meer wedstrijden inhalen die ze ook nog maar moeten winnen. We houden jullie op de hoogte van de kampioenskoers van FC Zuidlaren zaal 1.