Afgelopen maandag was de 2e competitiewedstrijd tegen DWS Oosterpoort, wederom thuis, 4-2 overwinning!

DWS is een degelijke ploeg maar mist de echte creativiteit om tot echte kansen te komen. Ditmaal waren Berry ( keeper) en Jeroen (speler) afwezig. Bert ging op de goal en Danel was weer terug en speelde zijn 1e wedstrijd weer. Met Danel komt er ook een stuk snelheid, creativiteit en doelgerichtheid bij ,wat erg prettig is! Ewout ( half geblesseerd) opent de score met zijn linker. Stefan maakt voor rust ook nog de 2-0, maar er worden ook wat opgelegde kansen gemist waardoor het ‘maar’ 2-0 blijft. Na rust wordt de score verder opgevoerd naar 3-0 en tot tien minuten voor tijd was er niks aan de hand. Net als vorige week lijkt dan de vermoeidheid wat toe te slaan, en eigenlijk komen ze vanuit niets tot 3-2 terug, onnodig spannend. Met nog 2 minuten te spelen wil de keeper van DWS ( Zuidlaarder R.Veenstra) mee in de aanval, alleen is de ploeg daar zelf niet geheel van op de hoogte. Stefan Jonkers krijgt de bal voor zijn voeten en vanaf eigen helft lobt hij hem mooi in de goal en is de overwinning een feit, 4-2!
Het seizoen begint verdacht veel op vorig jaar te lijken. FC Zuidlaren werd toen herbstmeister! Om vervolgens de 2e helft van de competitie (bijna) alles te verliezen. Het begin is er weer en we kijken wel waar het eindigt! Op naar de volgende overwinning, 7 oktober thuis tegen LTC-5 met dezelfde goede scheidsrechter als afgelopen maandag!

Wij als team wensen Jeroen Kegel veel succes met de marathon van Berlijn komend weekend! Bij een PR trakteert Jeroen op een rondje, dus daar gaan we voor!

FC Zuidlaren 1- DWS-Oosterpoort: 4-2
goals: Stefan Jonkers 2x / Danel Keverkamp 1x / Ewout Zwaagman 1x