Annen 1 v.v. (zaal) vs FC Zuidlaren 1 (zaal)

vs

Samenvatting

Na twee goede overwinningen was het even wachten op de volgende wedstrijd voor het zaalteam omdat twee tegenstanders om uitstel hadden gevraagd. Afgelopen vrijdag werd er dan gespeeld om 22:00 in de Lambershal tegen Annen. Dit was ook de laatste wedstrijd geweest in De Zwet die met 9-3 was gewonnen. Vol vertrouwen werd er dan ook aan de wedstrijd begonnen.

Vanaf het begin was het moeizaam. De tegenstander was duidelijk sterker dan de vorige keer en het duurde niet lang voordat Annen de leiding nam. De aanvallen van Zuidlaren kwamen niet echt uit de verf en lukten ze wel werd de paal geraakt, ging de bal net naast of was de uitstekende keeper van Annen een sta-in-de-weg. Annen schakelde steeds razendsnel en na een uitbraak stond het 2-0.

In de rust werd nog geprobeerd om wat om te zetten en na de 2-1 van René Hoekstra gloorde er weer hoop in de harten van die ene supporter die de moeite had genomen om op dit tijdstip naar Annen te komen en de spelers zelf. IJdele hoop want binnen no-time lag de bal er weer in: 3-1. Het werd van kwaad tot erger. Er werd niet meer omgeschakeld en we liepen keer op keer in het mes. Annen gaf een masterclass kansen creëren en afronden. Dit leidde uiteindelijk tot een 9-1 nederlaag.

Het bleef nog lang onrustig in Annen…..

Details

DatumTijdCompetitieSeizoen
17 november 201722:00Competitie2017/2018

Locatie

Burg. Lambershal
Kruisakkers 40A, 9468 BJ Annen, Nederland

Resultaten

TeamDoelpunten
Annen 1 v.v. (zaal)9
FC Zuidlaren 1 (zaal)1