Asser Boys 2 (zaal) vs FC Zuidlaren 1 (zaal)

vs

Samenvatting

Asser Boys – FC Zuidlaren

Op vrijdagavond om 22.00 mochten we aantreden tegen Asser Boys 2. Of het nu kwam door het tijdstip waarop we moesten spelen, het feit dat dit de zoveelste uitwedstrijd was waarbij geen scheidsrechter aanwezig was of door de stand van de sterren; we speelden belabberd.
We kwamen moeizaam in ons spel en kwamen dan ook razendsnel op een 2-0 achterstand. De enige die zich enigszins aan de malaise kon onttrekken was René. Door 2 doelpunten van hem en 1 keer Christian Glas kwamen we worstelend op een 2-3 voorsprong. De sfeer in het veld werd er – door o.a. absentie van een scheidsrechter- niet beter op en de irritatie werd voelbaar. Asser Boys kreeg weer kansen en kwamen uiteindelijk weer op een ogenschijnlijk geruststellende voorsprong van 2 doelpunten: 6-4.
Weer was het René die voor onze goal tekende. Met nog een paar minuten op de klok werd het alles of niets. Via een afstandsschot van Arjen van Walsum werd het 6-5 en na balverlies van Asser Boys kwamen we met nog een paar seconden op de klok opnieuw in balbezit. Onze meevoetballende keeper Robert waagde op 8 seconden voor het einde vanaf een meter of 12 een poging die –achter het standbeen- verlengd werd door opnieuw Van Walsum: 6-6. Niet de schoonheidsprijs; toch een puntje.

Details

DatumTijdCompetitieSeizoen
2 februari 201822:00Competitie2017/2018

Locatie

MFA Kloosterveste
Rondgang 18, 9408 Assen, Nederland

Resultaten

TeamDoelpunten
Asser Boys 2 (zaal)6
FC Zuidlaren 1 (zaal)6