FC Zuidlaren 1 (zaal) vs LTC 6 (zaal)

vs

Samenvatting

Pap in de benen en mooie comeback FC Zuidlaren zaal 1!

Gisteravond ( 9 dec) heeft FC Zuidlaren zaal 1 weer een overwinning behaald, na een spannende wedstrijd tegen LTC-6.

Na 3 week geen voetbal mochten we eindelijk weer aantreden. Voor de verandering spelen we weer eens thuis. LTC had een paar mooie uitslagen achter de rug en stonden 3e. Zuidlaren nog steeds 1e! FC Zuidlaren had pap in de benen en kwam moeizaam in de wedstrijd. Beginfase was nog even hoopvol met een aantal schoten die de keeper pareerde. LTC met vooral 2 handige voetballers deden het wel slim en wachten op een fout van ons, en die kwamen er ook. De 1e helft was niet best en LTC liep uit naar 3-0! Met dank aan Berry werd het niet meer in deze 1e helft! Met een minuut op de klok zou dit de ruststand worden dachten we.. maar toch was deze minuut heel belangrijk voor het verloop want we scoorden 2x in deze laatste minuut. 2 mooie goals van Danel! En terug in de wedstrijd, rust!

In de rust wat dingen rechtgezet met elkaar en konden we nog vol voor de overwinning gaan. 2e helft met grote kansen die gemist werden. LTC deed dat niet en scoorde 10 minuten voor tijd de 4-2. Echter binnen een minuut knallen we de 4-3 binnen door weer Danel, en vanaf dat moment waren we sterk en hadden we ze in de tang. Stefan die als aanspeelpunt sterk speelde en de ballen links en rechts neerlegde. Via een combinatie van Stefan-Bert kwam de bal bij Jeroen die hoog in het doel de 4-4 binnen knalde! Comeback is bijna compleet, met nog 5 minuten te spelen. LTC werd moe en wij steeds sterker. Nu maakte LTC de fout en kon Danel alleen op de keeper af en faalde niet, 5-4 voor! Stefan werd daarna omhelsd door een tegenstander op een interessante plek die een vrije bal opleverde. Bert ging erachter staan en knalde hard en hoog de 6-4 binnen. Wedstrijd in de pocket! Man-of-the-match Danel maakte het nog wat mooier en soleerde nog de 7-4 binnen. Herbstmeister is al bijna een feit, nog 1 wedstrijdje volgende week.

As zaterdag viert de selectie echter deze mijlpaal! 2 keer achtereen herbstmeister worden! Nu hopelijk alleen een betere 2e seizoenshelft.. we gaan het meemaken!

FC Zuidlaren 1- LTC-6 : 7-4
goals: 5x Danel Keverkamp, 1x Jeroen Kegel, 1x Bert Oosterveld

Details

DatumTijdCompetitieSeizoen
9 december 201921:15Competitie2019/2020

Locatie

De Zwet
De Klencke 32, 9472 RN Zuidlaren, Nederland

Resultaten

TeamDoelpunten
FC Zuidlaren 1 (zaal)7
LTC 6 (zaal)4