FC Zuidlaren 1 (zaal) vs Potetos v.v. 3 (zaal)

vs

Samenvatting

Zaal heren 1 opent seizoen met winst!

Na een drukke voorbereiding is het seizoen gisteravond afgetrapt. Koploper Potetos 3 kwam op bezoek en die hadden al 2 wedstrijden (6 pnt) gespeeld.

Een lastige ploeg met veel linkspotige mannen. Maar we konden ons favoriete spel spelen. Beetje inzakken en toeslaan op de momenten dat het kon. Dat gebeurde dan ook. Potetos had veel de bal maar kwamen er niet doorheen. Spits Stefan Jonkers opent de score en het eerste doelpunt in de competitie is een feit. Later in de eerste helft maakt Stefan ook direct zijn 2e en lopen we gluiperig weg van de tegenstander… 2-0. Zwaar onder druk komen ze er dan toch door… 2-1. Onder leiding van de strenge vrouwelijk scheidsrechter (prima wedstrijd gefloten… op 2 gemiste handsballen na…) krijgen we een vrije bal op ruime afstand van het doel. Bert Oosterveld rost deze heerlijk in de goal en dat geeft net even weer meer lucht. Voor rust in de laatste seconden komt Potetos terug tot 3-2. Spannende pot!

2e helft word Potetos steeds gefrustreerder en loopt Zuidlaren door goals van Bert, Stefan en Ewout Zwaagman verder uit naar 6-2. Randy de Jonge en Tim Bouwman gaan voorop in de strijd en met nog een paar minuten op de klok lijkt de wedstrijd gespeeld… maar door onoplettendheid (lees vermoeidheid) komen ze terug tot 6-5. Nog een vrije bal met kans op 6-6 maar man-of-the-match keeper Berry Douwes pakt ook deze bal en sleept ons naar de overwinning. Niek van de Doel mag het slotakkoord geven en mag zo doorlopen naar de goal.. maar net als hij hem wil intikken.. fluit de scheidsrechter af… helaas voor Niek!

FC Zuidlaren 1- Potetos 3: 6-5
goals: Stefan Jonkers 3x / Bert Oosterveld 2x / Ewout Zwaagman 1x

Volgende week 23 september is de tweede thuiswedstrijd tegen DWS Oosterpoort… altijd lastig.

 

 

Details

DatumTijdCompetitieSeizoen
16 september 201921:15Competitie2019/2020

Locatie

De Zwet
De Klencke 32, 9472 RN Zuidlaren, Nederland

Resultaten

TeamEerste helftTweede helftDoelpunten
FC Zuidlaren 1 (zaal)336
Potetos v.v. 3 (zaal)235