FC Zuidlaren 1 (zat) vs Loppersum SC 1 (zat)

vs

Samenvatting

Onder vreemde en onwerkelijke omstandigheden speelde FC Zuidlaren de thuiswedstrijd zonder publiek tegen het altijd lastige FC Loppersum.

Of het nu door de omstandigheden, de tegenstander of een mindere dag van het team van Paul Raveneau lag zullen we niet weten, maar de verrichtingen van het team waren mager te noemen in deze wedstrijd.

Vanaf het begin zette Loppersum druk op de opbouw van FC Zuidlaren en daar kon de ploeg maar moeilijk mee omgaan. Het was dan ook Loppersum die een veldoverwicht wist te creëren, zonder dat dit overigens tot grote kansen leidde.

Juist op het moment dat FC Zuidlaren wat beter in de wedstrijd kwam, scoorde FC Loppersum door een fout in onze verdediging de 0-1.

Niet veel later viel de 0-2 na een gemakkelijk gegeven strafschop door de warrig leidende scheidsrechter Bouw uit Peize. Zo ging Loppersum met een verdiende voorsprong van 0-2 de rust in.

In de tweede helft kwam FC Zuidlaren wat beter voor de dag dan voor de thee. Met een andere tactiek werd nu veel directer gespeeld richting het doel van de tegenstander en kwamen er ook diverse mogelijkheden om tot scoren te komen.

Halverwege de tweede helft maakte FC Zuidlaren de 1-2 uit een corner, welke met het hoofd werd gemaakt door Harold Kwant. Direct na de aansluitingstreffer zette Zuidlaren aan, kwamen er ook wel enkele kansen, maar lukte het niet om de gelijkmaker te maken.

Het resultaat is helaas geen punten en een zure nederlaag. Gelukkig is er volgende week zaterdag weer een nieuwe kans op punten in de uitwedstrijd tegen Holwierde.

 

Opstelling FC Zuidlaren

Robin Luikens, Tim Kruit, Fabian Staal, Allard van Weringh Tim Wiersma, Rienk Wagenaar, Jorik de Groot, Harold Kwant, Koen Eshuis, Jos Lamain, Merijn Poel

Wissels: Auke Hartstra, Robbin Markus en Jens v.d.Woude

Details

DatumTijdCompetitieSeizoen
3 oktober 202015:00Competitie2020/2021

Locatie

Wenakkers
Randweg 3, 9471 TA Zuidlaren, Nederland

Resultaten

TeamEerste helftTweede helftDoelpunten
FC Zuidlaren 1 (zat)011
Loppersum SC 1 (zat)202